Το Cortile di Renier, δηλαδή ο κήπος των Ρενιέ, ανήκει στο ευρύτερο κτιριακό συγκρότημα που διέμενε η ιστορική οικογένεια. Βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Domus Renier, σε ένα από τα πιο όμορφα στενά της παλιάς πόλης.

Αποτελείται από δύο αυτόνομες σουίτες με δική τους αυλή και μία ηλιούλουστη βεράντα που επιτρέπει τη θέα στις πιο γραφικές γωνιές της παλιάς πόλης.  Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, με μοναδικές λεπτομέρειες και αποπνέουν πολυτέλεια και αρμονία.

Η αρχιτεκτονική και διακοσμητική προσέγγιση συνδυάζει το κλασσικό με το μοντέρνο ύφος. Κάθε γωνιά είναι μοναδική και  θα απολαύσετε κάθε λεπτό της διαμονής σας σε αυτόν τον ιστορικό χώρο. 

Και οι δύο σουίτες έχουν άμεση πρόσβαση στην ενιαία αυλή στην οποία δεσπόζει ο ψηλότερος φοίνικας της παλιάς πόλης που φαίνεται από παντού και δεν θα σας αφήσει ποτέ να χαθείτε!

Η σκάλα της αυλής οδηγεί στο μοναδικό sun lounge όπου μπορείτε να απολαύσετε την ηλιοθεραπεία σας αλλά και το δείπνο σας νοιώθοντας το σφυγμό της παλιάς πόλης και  χωρίς την βουή και την πολυκοσμία της παραλίας. 

Αυτό το πολυτελές και ευρύχωρο μπάνιο βρίσκεται στο επάνω επίπεδο της μεγάλης σουίτας με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο.